Halloween

Bild från förra året och idag.HAr även köpt vampyrtänder som jag ska ha, detta kommer nog bli den bästa kvällen på länge!
2011
2012

Should i ?

Äntligen har vi lov, men bara i en vecka. Efter lovet så har jag prao vilket känns väldigt skönt. Annars så rullar livet på och kan inte klaga för allt är super just nu. Har inga planer för kvällen, får se om jag bara är hemma eller tar en sväng till pappa.
På fredag är det disco på folkets hus här i ursviken så då hoppas jag att ni kommer dit, det är från årskurs 5-9! Inträde kostar 20kr, så ta med er era kompisar och kom dit!
Kärlek till er♥

Favorit♥

 

me


Instagram

Förlåt för att jag är så dålig på att blogga mer har aldrig orken, så följ mig på Instagram ist, uppdaterar varje dag där! Följ @aliciaholmqvist ! Kärlek

Nytt!

Mamma kom hem med detta + en till tröja/klänning eller vad man nu kan kalla det. Skulle inte kunna vara mer nöjd! Nu längtar jag bara till sommaren så jag kan använda vissa saker av det. Ikväll står det träning på schemat så blir att fara ut och springa sedan träna styrka.
Annars så rullar livet på, hade en trevlig helg och den avslutades bra. Kärlek till er♥

Helo

Glada och nöjda med nya datorer som har kamera♥
 
 

Bästis

världsbäst är du♥

Ghetto superstar

Förlåt för jätte dålig uppdatering, men orkar knappt blogga. Men mitt liv rullar på, allt är bra just nu och jag skulle nog inte kunna ha det bättre än såhär. Ikväll ska jag dra ut och vara med några, blir nog väldigt trevligt. Bloggar mer då jag orkar och hinner. Kärlek!

Hockey

For med Anton och Elias på hockey idag, annars har jag inte gjort så mycket. Får se vad kvällen bjuder på!
 
Klicka HÄR för att komma till min favorit hemsida, (min humor) men bilderna stämmer ganska bra på en själv, iaf på mig!Kärlek

Torsdag

Nu är det snart helg, har tok städat mitt rum idag eftersom det knappt gick att gå här inne. Imorgon så får jag besök, på lördag ska jag vara med finaste Minna och på söndag ska jag följa Anton på nån match. Blir nog super! Nu ska jag ta och plugga stenhårt, eftersom jag har prov och förhör imorgon... Hatar verkligen skola, men what to do. Ska även ut på en liten prommis ikväll om jag hinner! Kärlek till er♥

Love life

Det finns så mycket jag vill just nu, t.ex fara tillbak till Turkiet, vill ha tillbak mitt hår, och vill ha löshår som sitter i länge, eftersom jag är allt annat än nöjd med mitt hår.
Har varit hemma idag från skolan var även hemma igår, men imorgon blir det att fara till skolan! kärlek!

Ops..


Diamant.

Mamma väckte mig kl halv 3 idag. Kom hem vid 7 tiden på morgonen, så är helt slut. Idag ska jag bara ta det lugnt, duscha och se film. Imorgon är det måndag vilket är den värsta dagen jag vet. Jaja, avrundar här! kärlek!
 

Falling to pieces

 
Riktigt härlig låt♥

Without you.

Sitter och tråkar på lanet.. Finns absolut inte mycket att göra har inget att spela heller.
Joanna kom hit ett tag och sedan gick vi till koppar och såg på en match. Nu ska ajg sitta och dryga framför datorn och lyssna på bra musik.
Känner att detta var en onödigt inlägg.Kärlek till er!

Gotta be you.

Sitter på lanet på folkan just nu, har galet trött men ska hålla mig vaken. Har inte mycket att göra för alla är så osociala, men såklart dom är. Ska gå och se film nu, uppdaterar sen, kärlek!

Skolfoto


Single is not just a word, it means you are strong enough to wait for what you really are worth

Slutade tio i två idag. HAr inga jobbiga lektioner på onsdagar så det är ganska skönt, veckorna bara springer förbi. Nu ska jag ta och plugga och sen efter middagen far jag och Joanna ut och springer en låååång runda. Blir nog jätte skönt. Har även fått ett par nya skor, super nöjd, tack mamma!
Sånna här har jag, fast dom ser bättre ut irl.

Alone.


Jag saknar dig så mycket.

Idag så for jag och Sofia och orienterade på vitberget vi var dom ända 9orna som for. Tycket vi var ganska duktiga. Vi tog en liten fikapaus längst upp på vitberget, sen gick vi vidare för att hitta alla kontroller. Lyckad dag blev det. Ikväll ska jag plugga plugga och plugga. Har prov imorgon och ska klara det. Kärlek!

RSS 2.0