Never look back.

Förlåt för dålig uppdatering, men har inte orkat blogga nått. Har mest varit på stadsfesten och nu är jag helt slut, skulle dit idag men jag orkar verkligen inte sen så är det sämst väder. Har nästan just ätit frukost, och snart ska vi nog fara till solbacken och sedan till mormor tror jag. Ikväll blir det nog bara att se film om inte mitt humör ändras och jag orkar vara med någon, får väl se hur det blir!
Kyss!

Forgive me.

Är lite avundsjuk på mamma eftersom hon köpt en mac dator, men kommer nog låna den ganska mycket. Snart drar jag iväg till stan och träffar Nora, vi ska mest bara gå omkring och kolla lite. Bra blir det i alla fall. Nu ska jag ta och fixa lite saker sen måste jag gå till bussen. Kyss!

Jobbigt

Har åkt inlines med Pia hela vägen till skelleftehamn idag, är helt slut. Nu ska jag sova så jag kan ta mig upp nångång imorgon för då kommer Pia till mig och då blir det att sola om det är bra väder och kanske till och med fara och ta ett dopp, men vi får se hur det blir. Ha det bra. kyss!

Be alright.


Fiska

Efter midaagen drar jag Ante Nicke och Thomas och fiskar, vet inte riktigt vars vi ska fara, men kul blir det nog, har inte fiskat på hur länge som helst! Hoppas alla får en fortsatt rba dag. Kyss!

Maybe I still care about you idiot.


WOHO

Nu är vi i Ursviken, fast det har vi varit ett tag, vi var tidigare ute och åkte inlines, ingen ramlade tur det! Sedan gick vi till konsum och handlade för ikväll. Nu sitter Nora och fixar håret och jag kollar runt lite på datorn, skriver kanske mer sen kyss!
Är så gryymt taggad på livet, skulle inte kunna ha det bättre!

NoraMelin

Sitter just nu hos Nora, passar på att kolla runt på datorn medans hon är i duschen. Om en timme eller så så ska vi bege oss till Ursviken, hon kommer även sova hos mig. Igår var vi med Kevin och jesper, hade faktiskt riktigt kul! Nu ska jag kolla lite bloggar, kyss!

Motorcykel

Snart kommer pappa och hämtar mig med motorcykeln, då drar vi till stugan, käkar även där och sedan ikväll så kör han mig till kåge för att vara med Nora, suuper. Kyss!

Inlines!

Har just kommit hem från en tur med inlines, for till pappa och var där ett tag och sedan for jag tillbaka, just då jag kom innanför dörren så började det spöregna. Idag har jag varit på stan fick med mig ett halsband hem! Imorgon far jag till kåge och är med Nora, sover även över där, och sedan på fredag så far vi till mig och sover här, vet inte riktigt vad vi ska göra men nått kul blir det iaf! Nu ska jag se nån film, kyss.

Stan

Ska göra mig klar nu och sedan drar jag till stan med broder. Skriver mer sen. Kyss!

Sunshine

Vaknade för lite mer än en timma sen, har inte gjort så mycket sen dess bara ätit frukost.
Nu sitter jag vid datorn, dunkar musik och har ganska tråkigt. Ska försöka hitta någon att vara med idag. Skriver mer sen. Kyss!

I don´t know if i still like you, so let's find out



Sleep tight.

Igår kom Nora till mig och lite senare kom Jesper och Kevin så då var vi med dom, dom drog vid tolv och då gick jag och Nora och la oss, var så grymt trött. Nora drog vid 1 och sen dess har jag inte gjort så mycket. Färgade ju håret igår är jätte nöjd! Ikväll blir det att fara ut med familjen och äta och efter det så ska jag nog bara ta det lugnt, har blivit förkyld IGEN inte kul.. Men nu ska jag göra mig klar, kyss!

Dress


Bästavän.

Love u

Skolavslutningen 2012

Äntligen sommarlov, är så grymt taggad på denna sommar kommer nog bli super bra! Ikväll blir det att tälta med några blir super. Uppdaterar mer sen, kyss!

Turkiet 2012♥


släptåget.

Idag hardet varit släptåg, alltså man kan uppträda och vinna priser för olika saker!
Helt okej dag, till lunch fick vi varmkorv och festis. Efter det så skjutsade Joanna hem mig för jag måste byta kläder för vi ska ut och spela volleyboll med klassen i detta dåliga väder, hoppas verkligen det blir bättre!
Bilder från turkiet kommer kanske senare idag, får se om jag hinner. Kyss♥

Måndag.

Imorgon är det sista sol och baddagen, så ska njuta riktigt ordentligt! Det har varit sol varje dag och inte ett enda moln på himmelen. Har solat så mycket jag bara orkat men har blivit så varmt så har spenderat tid i skuggan också. Nu är klockan halv elva så jag ska nog ta och sova, kommer nog inte blogga förrän jag kommer hem, så jag tar en liten blogg paus till torsdag eftersom ja kommer hem ganska sent på onsdag! Kyss♥

Varmt!

Har just kommit in på hotell rummet, är så sjukt varmt ute idag. Har solat och badat hela dagen, har även gått till en annan strand för att simma vid klippor, var rätt mysigt!
Nu ska jag hänga ut mina blöta kläder och spela lite kort, uppdaterar mer sen, kyss♥

True.


Wish

Ligger i sängen på hotel rummet just nu, har lite huvudvärk och är helt slut.
Dagar susar förbi det går så otroligt fort, bara 8 dagar kvar tills ja ska hem (ungefär). Saknar min mjuka sköna säng, för dom här sängarna här är så otroligt hårda kan inte sova på nätterna vaknar hela tiden, och inatt så slog ja huvet i kanten  på saken som r runt sängen (haha, vet inte hur jag ska förklara) och sedan sa jag "OJ" så måste ju ha varit vaken då det hände. Är lite borta..
Nu ska jag gå ner till poolen och sola, uppdaterar mer sen. Kyss♥

hoppa i det blå.

Har hoppat från "bryggan" eller va man nu ska kalla det, ner i havet. Det är ungefär 3-4 meter ner och ja jag var ju lite små rädd men jag gjorde det! BEVIS!


yey

Lyckades laga min mobil, känner mig duktigt! Nu ska jag sova klockan är bara tio men är hur trött som helst. Kyss♥

are you telling her the same shit you told me?

Blir ett snabbt inlägg, igår kväll efter åtta nån gång så drog vi in till stan, hittade inte så jätte mycket så vi drog till hotellet och shoppade på doms affärer dom har här är SUPER nöjd över vad jag har köpt. Får se om ja orkar lägga in några bilder, iaf inte idag. Ska gå ner till poolen igen och sätta mig inne på cafeét och plugga, älskar att sitta där eftersom man har utsikt över havet och det är så otroligt vackert!
Sen så är ja lite sur eftersom min mobil har typ pajjat eller nått vet inte vad som är felet, det kan vara att den är för varm eftersom jag haft den instängd i en väska så värmen hålls ju kvar där i. Hoppas mobilen blir bättre...
Men nu ska jag dra ut i det finfina vädret vi har här,kyss♥

Godnatt!

Ligger i sängen och kollar runt på datorn, klockan är tio i tolv och ska nog ta och krypa ihop (vi är en timme före er, för ni som inte visste det!) Idag har jag mest bara badad och solat lite. På kvällen for vi in till stan och shoppa på samma ställer som jag varit på fleera gånger tidigare, men vi hittade inget så vi drog till baka till hotellet och shoppade massa säker här ist (typ bara väskor) ska köpa lite saker imorrn också. Har redan nog spenderat alla pengar jag hade med mig, och ska var här i tio dagar till. Men nu ska jag kryoa ihop uppdaterar kanske mer imorgon, kyss♥

RSS 2.0