Skola,skola,skola

Kan bara inte skolan vara över snart? Är så otroligt less. Längtar ihjäl mig efter sommarlovet, vara få vara med min pojkvän och min vänner utan att behöva oroa sig för att man har läxor.. Guud så skönt!
Nu ska jag ta och göra mig klar sen ta och cykla iväg till skolan. Kraam
Jag tänker fortfarande på vad som hände i somras då jag tappade typ allt mitt hår för att det frät upp, hade sparat i unge fär 2½ år, ångrar mig som fan att jag ens färgade håret. Det är så svår att acceptera att det verkligen har hänt, jag hade lixom långt fint hår, nu nåt det inte ens nästan ner till brösten. Tog ut mitt löshår i förrgår btw, och då började jag gråta, bara för att jag är så otroligt ovan med kort hår. Men om några veckor blir det att sätta in nytt löshår. Tack gode gud för det. ♥
Stor skillnad, det är bara så jävla orättvist..

Hemma uppgift

Imorgon är vi lediga för att skriva ett brev till 6;orna om hur det är att gå högstadiet. Vet inte ens hur jag ska börja, har en liten aning... Måste ta mig en liten funderare. Ska skriva uppgiften ikväll hos Oskar, sover även där. Imorgon börjar jag 11.50 då uppgiften ska va klar, sen har jag bara typ en lektion, blir en rätt så chill dag!
Just nu sitter jag och väntar på att oskar ska komma och hämta mig, lyssnar på musik och kollar runt lite på allt möjligt.
Tror jag avrundar här, har inte så mycket mer att skriva om, Kärlek!♥

Är både glad och ledsen.

Idag har min dag bestått av lite olika känslor. Tog bort mitt löshår idag kollade i spegeln och började flänna, är verkligen inte van att se mig själv med kort hår. Men det är nått jag får leva med tills det växt ut igen!
För några veckor sen så bestämde Oskar och hans kompisar att dom skulle till fjällen nu på sportlovet och då frågade jag mamma om jag fick följa, men det blev ett nej. Fast nu har jag snackat med henne och hon har pratat med pappa och det blev ändringar! Så på sportlovet far jag, Oskar, Marcus, Fredrik och Micke till Hemavan och har det jääävligt bra! Taggad till tusen är jag just nu.
Sen är jag nog världens gladaste eftersom jag har universums bästa pojkvän, älskar honom <3
Men nu ska jag plugga till förhöret imorgon, pusss!

jag älskar dig

 

Bloppis!

Tänkte sälja lite kläder pga att jag aldrig använt dom, eller aldrig använder dom! Vid intresse så kan du kontakta mig på facebook, kik aliciaholmqvist eller på mobilen 0738319180!
Storlek S, 50kr!
Storlek S, 50kr
Storlek 36, 60kr
Aldrig använd, Storlek M, 20kr
Storlek XS, 60kr
Storlek S, 20kr
Sitter som en tight vanlig tröja. Storlek S, 40 kr
Storlek 34, 40kr
Storlek 38, 20kr!
Storlek 34, 50kr!

Det är så mycket jag vill säga, men jag kan inte.

Ikväll drar jag med älsklingen till stan, blir lan hos hans kompis, det blir nog super kul!
Har inte mycket att blogga om alls nu på tiden, livet rullar på som vanligt fast mycket bättre, aldrig känt mig mer levande. Skojjaaa, nä men livet är riktigt bra just nu, har världens bästa pojkvän och underbara vänner, och bästa familjen, vad mer kan man önska sig?
Men nu var oskar tydligen påväg, så måste ta och fixa det sista!
Hoppas alla får en trevlig helg! Kärlek till er!

RSS 2.0