Shopping

Har varit på stan idag med Angelica, köpte två toppar, ett linne och en stickad tröja. Angelica ska sova här inatt, sista gången jag träffar henne innan hon flyttar till uppsala. Ikväll drar vi till Joanna och ser film med några, blir nog jätte bra. Får se om ajg orkar lägga in bilder på vad jag köpt, kanske i nästa inlägg eller nått. kyss.


Följ mig.

Follow on Bloglovin 

Teenager post.


Stop being such a coward


Gym

Nu mot gymmet med Joanna, bloggar mer sen kyss!♥

Imagine

Kom just hem från Joanna. Igår gled vi i älven med gummibåt och ring+ nån madrass, hade sjukt kul. Men det tog så lång tid eftersom det var motvind så vi fick hämtning med båt. Hade iaf galet kul. Ska snart ta och duscha sedan ska jag bara ta det lugnt och se någon film. Bloggar mer sen, kyss!

Min vecka i bilder.


sometimes i hate you.

Igår var jag med världens bästa moster på stan och köpte massa saker. Vid halv 8 kom Joanna till mig och då lagade vi middag och hade jätte kul och trevligt! Hon har sovit här i två nätter och nu ska jag sova hos henne. Ikväll ska vi ha film maraton och se massa filmer, kommer bli jätte mysigt!
Detta fick jag med mig hem från stan igår.
+ Örhängen och  En tröja. (fick ingen bra bild på den)
 
 

Party

Igår så följde jag Joannas familj och käka på burehällerna (eller hur det nu stavas) det var jätte mysigt! Vi var hemma just före tio så vi hann fara till konsum, och på konsum träffa vi Hjalmar så vi for och va med han ett tag. Sen då vi kom hem så spelade vi hög musik och hade grymt kul. Ska snart ta och duscha och sedan bege mig till stan och va med moster för hon far hem imorgon.. Men det blir trevligt att få umgås med henne! Joanna ska nog sova här en till natt så det blir super, kyss!

Hjoggböle

Igår åkte jag och Minna till Hjoggböle vid halv 6 tiden och for därifrån tolv. Vi hade då riktigt tur på vägen hem för att bensinen var slut så vi klarade oss PRECIS till mackarna i stan så vi kunde tanka. vi var hemma kring 1 nångång, minna sov även hos mig och vi har precis vaknat. Uppdaterar mer sen, kyss!

Jag är så jävla olycklig...

Idag har vi pratat med butiken som gjorde produkterna jag hade i håret och nu ska jag få saker som ska hjälpa mig att bygga upp håret. Hade sparat mitt hår i 2 år och nu är det bara borta, m,åste gå omkring och ha så här kort i två månader nu. För vi vågar inte färga det brunt just idag.. Blir även att klippa bort en cm till för det är så slitet.. Vet inte vad jag ska ta mig till, får försöka vänja mig vid detta nu.

hemskt.

förlåt för kvallan på första bilden..

Helvete...

Har varit en sån bra dag idag till för typ en timma sen.. Var i umeå och köpte en moppe och en hjälm idag. Sen då vi kom hem så färgade vi mitt hår, vi skulle göra färgen bättre så vi la i färg och allt, sen så gick det ett tag och då kände jag att det börja bli varmt i nacken då håret for mot nacken och det fräste, så jag gick upp för att hämta Susann och då vi tog bort saken vi hade runt håret och då märkte hon att det rykte.. så vi fick panik skölja håret och det var helt förstört.. så fick lov och klippa kort, räcker ned till axlarna, fick klippa bort kring 20cm.. Så hade inte så happy moment där ett tag.
Då vet ni!
Bye bye håret..

Ursviken.

Nu är jag äntligen hemma i Ursviken, har sovit i stugan sen fredag och varit på trästocks varje dag + att jag jobbat fredag till söndag. Har sovit kring 5 timmar varje natt, är hur trött som helst och imorgon blir det att dra till Umeå kl 8 på morgonen för att köpa en moppe! Ikväll ska jag nog bara se film och sen gå och lägga mig gryymt tidigt. Fick även testa åka elbil idag, grymt hur tyst den är och riktigt skön! Men nu ska jag packa upp, kyss.

Stugan

Ska snart vara med Joanna, sen kl halv fem får jag hämtning av pappa och då drar jag till stugan och stannar där till på söndag. Ikväll kanske nora kommer och sover där med mig sen imorgon drar vi in till stan. Blir super! Kommer nog inte kunna blogga så mycket vet inte om vi har någon dator där, annars hörs vi då jag kommer hem, kyss!

Jag är så glad att jag har dig tillbaka.

Igår åkte jag och Nora lite gummibåt, riktgit härligt var det. somnade jätte tidigt igår kväll eftersom då jag var hos henne så sov jag bara 3 timmar för att det var +33 grader i hennes rum... Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, ska nog försöka hitta nån rolig person!
Skriver mer sen, kyss!♥

Dåligt.

Förlåt för sämst uppdatering, men det är ju sommarlov och jag har fullt upp.
Atm så sitter jag hos Nora och väntar på att hon ska vakna nån gång, själv har man varit vaken sen kl 5 imorse för det går inte sova i hennes rum eftersom det är lika varmt som en bastu. Idag ska vi iaf vara ute eftersom det är så bra väder, antingen ska vi åka gummibåt i älven eller bara bada, vad vi än gör så blir det nog jätte bra. Skriver mer då jag har tid, kyss!

Nora melin.

Just nu är jag med nora, vi har varit ute och gått till bron, satt där och myste. Sen råkade Nora välta ut chipspåsen såå det blev typ chips överallt.. Sen slänge vi lite i vattnet också för vi såg en gädda hoppa två gånger. Men i slutet så kom typ 15 st fiskmåsar och attackerade allt gott vi slängt i vattnet.. så vi sprang där ifrån (gillar inte fiskmåsar). Men nu är vi hemma och ska se en film som vi gjorde på vägen som säkert är helt cp, bloggar mer sen kyss!
Gammal bild.

Make it happen.


Rubrik

Ikväll har jag varit med Gustaf, vi var och spelade minigolf hade jätte roligt. Efter minigolfen så for vi hem till honom och såg klart en film och sen så såg vi en annan och snackade, mysigt hade vi det iaf! cyklade hem vid halv ett och sen dess har jag inte gjort så mycket förutom att äta och tvätta bort sminket! Ska snart ta och sova och sen väntar massa saker på dagen och kvällen. kärlek!

Discgolf.

Igår kring halv 8 så drog jag till bergsbyn och va med Gustaf, vi spelade Discgolf (första gången för mig) så gick inte så jätte bra för mig, han vann.. Klockan var kring halv tio då vi var klara och då gick vi hem till Gustaf och såg film, sedan fick jag hämtning vid halv 1, och då blev det att hoppa i säng dirrekt var så grymt trött. Idag har jag inte gjort så mycket förrutom snackat ett tag med världens bästa moster. Ikväll ska jag va med Joanna vi ska nog bara ta det lugnt vi har massa saker att snacka om, har verkligen saknat henne♥

Vill ha en ny mobil!

Och denna vill jag ha!

Släng puss

Tidsfördriv..

Home

Idag kom min moster hem, som jag skrv i förra inlägget. Nu ska ajg ta och göra mig klar sen får jag väl se vad som händer.
Fick en kommentar om att jag ska lägga upp bilder på vad jag köpt, klart jag kan göra det men kommentera gärna med namn!
+ En tröja från Cubus, går inte att få en sån bra bild av den, men den är svart och har öppen rygg, fanns även i fler färger.
Kyss!
 

Bergsbyn

Var i bergsbyn ikväll och var med min fina vän Alexander, cyklade dit i ovädret så var helt blöt då jag kom fram, och samma sak på väg tillbaka hem. Men nu är jag hemma i värmen och ska ta och göra mig klar och sedan snacka lite me nåra och sedan ska jag nog sova, eftersom imorgon kommer min efterlängtade moster hit med sin pojkvän och dom ska sova här till nån dag.. blir super bra!
Idag har jag inte gjort så jätte mycket förutom att städa rummet och varit in till stan en snabbis, köpte ett par jeans och en tröja, är jätte nöjd. Kärlek!
bästavän<3

Galet

Har just duschat och nu ska jag göra mig klar för att sedan dra in till stan och köpa ett par jeans. Uppdaterar mer sen, kyss!

One more night.


Bio

Ikväll drar jag med Pappa och bror på bio och ser Prometheus. Hoppas den är bra! kyss
gammal bild.

Burträsk

Förlåt för sämst uppdatering, men har varit i burträsk hela veckan, jobbade på marknaden tisdag-torsdag sen sov jag hos josse från torsdag-söndag, vi har haft grymt kul, vi har varit med Fred och Robby och tältat, och gjort massa andra saker. Bästa veckan på länge! Ikväll ska jag bara ta det lugnt och se film eller nått är helt utsliten, kommer nog sova sjukt bra inatt. Kyss!

Godmorgon!

Sitter uppe i TV rummet för Nora ligger och sover i mitt rum, vill inte väcka henne. Hon ska hem vid två och då ska jag packa och sedan far jag till pappa där jag kommer sova till på torsdag. Igår var jag och Nora med Emil, Arvid och Edvard, grymt kul hade vi, vi var och grillade, spelade fotboll, snackade och bara myste på. Kyss!
 

Something.

Sitter och väntar på att Nora ska komma och sedan ska vi vara med Emil och Arvid, har ingen aning om vad vi ska göra men kul blir det nog! Kyss.

Start tonight.


RSS 2.0