Love


Jag älskar att du är min.

Livet flyger bara förbi, det går så fort. Men jag mår riktigt bra och allt är toppen! Blev ingen friluftsdag idag eftersom det SPÖregnade ute.. Så vi har det på måndag istället. Ikväll har jag pluggat jäätte mycket och städat mitt rum eftersom att vi ska ah tjejkväll här imorgon. Först ska vi på tatong å käka sedan far vi hem till mig och myser. Nu inväntar jag Joanna sedan drar vi på gymmet! Kärlek!

Tacokväll!

Ikväll lagade klassen tacos åt föräldrarna som dom fick köpa, vi hade det både kul och tråkigt. Har nog världens bästa klass.
Imorgon har vi friluftsdag och då ska alla orientera. Jag och Joanna är så duktiga så vi far på okänd mark på vitberget och orienterar där, har ingen aning om hur det kommer gå, vi kommer säkert gå vilse elelr nått liknande.. Vi ska iaf ta med oss kakor och saft som vi kan sitta å trycka i våran ensamhet. Blir spännande och kul!
Nu ska jag se film och sova, kärlek till er!

It´s over.


Vill haaa


Tisdag.

Gick och la mig kl 9 igår i hopp om att vakna och vara pigg, men vaknade istället minst 3 gånger på natten och hade riktigt svårt att somna om, men till slut så lyckades jag somna, vakande av att väckaren ringde, och jag var tröttare än tidigare. Så mitt lilla försök funkade inte.. Förutom det så har jag haft en riktigt bra dag, blev jätte pigg imorse efter jag fick äta. Skoldagen har gått hur fort som helst, hade ett prov och ett test, klarade båda, är stolt över mig själv idag! Ikväll ska jag plugga och kanske fara ut och springa. Hurtig!
Långt inlägg, så tror jag avrundar här, kärlek till er!

If you could see me now.


One more night

Snart åker jag med Emmy och Joanna till hockeyn och där borta möter jag upp axel.
Igår var jag med Joanna och Anton, vi drog till grottan ett tag men det var så tråkigt så vi drog hem till mig och såg film istället.
Har inte sovit bra inatt, har drömt mardrömmar och massa annat, så är huuur trött som helst.
Orkar knappt aldrig blogga, men slänger in nått inlägg då och då när jag känner för det. Kärlek!

I love you.

Idag är det sista skoldagen för veckan vilket känns väldigt skönt. Min kväll kommer spenderas med några från klassen, vi ska nog dra och grilla, Minna sover nog även här sen så det blir bra. Kärlek!

Vill ha dig.

Godmorgon mina fina läsare! Klev ganska nyligen upp och nu ska jag göra mig klar. Idag har vi kortdag på skolan vilket känns hur skönt som helst. Efter skolan drar jag hem en snabbis sen vidare till stan för att träffa Axel. Blir nog super! Kärlek!

Monster

Nu ska jag gå till pappa och hälsa på där ett tag. Sedan ska jag vara med Sofia, vi ska nog fara tillbak till min mamma. Ska ladda på med ett paraply och bra musik, regnar inte bara lite. Uppdaterar mer sen. Kärlek.

Du är den enda killen jag bryr mig om.

Sånt här roar jag och joanna oss med då vi har tråkigt..
 

You and me are the lucky.

Sovde hos Joanna tills idag, och imorse for vi och strandstädade. Det var verkligen jääättte tråkigt men vi fick en t-shirt på köpet, så det fanns nått positivt iaf! Nu ska jag se Grey´s är redan på säsong 8.. kommer säkert ta slut snart. Men men då får jag hitta ett nytt program och se på! Ikväll ska jag vara med Joanna, har ingen aning om vad vi ska göra men blir nog bra iaf. Kärlek!

Need to get out.

Nu drar jag till Joanna, kommer bli super. Kärlek!

Äntligen helg.

Veckan har gått riktigt fort, och det är äntligen helg. Ikväll vet ja inte riktigt vad jag ska göra, men ska nog iaf vara med någon. Kärlek!

Torsdag.

Veckan har gått väldigt fort. Vi fick sluta 40 minuter tidigare idag, vilket va jätte skönt. Tog en lång promenad då jag kom hem, ska nog ut och gå ikväll också, efter att jag pluggat till provet imorgon. Annars så rullar livet på riktigt bra och kan nog inte vara gladare. Kärlek!

älskar dig

Dagen ahr gått väldigt fort. Slutade 13.50 idag så var bara en kortdag. Har även fått två par träningsbyxor, tack mamma! Nu ska jag ta en liten promenad om jag hinner och sedan ska jag plugga. Kärlek!

Love you.

Livet är helt underbart just nu, orkar nästan inte ens blogga. Har två prov i veckan så ska plugga jätte mycket till det! Bäst att börja, kärlek!

-



i love you.

Igår var jag med Lina och då färgade vi hennes hår, blev jätte bra! På kvällen gick jag en promenad med Minna så vi pratade om massa saker, sen gick jag hem och såg på Grey´s. Nu ska jag göra mig klar och sedan fara till skolan. Kärlek.

Free

Äntligen helg! Skolan gick riktigt fort idag, det är jag tacksam för. Nu ska jag bara ta det lugnt och vänta påa tt det ska bli kväll! Ha en bra fredag, kärlek.

Fredag!

Äntligen fredag! Ikväll ska ajg vara med Minna och massa fler, blir lan tror jag. Kommer nog bli jätte kul! Nu ska jag börja göra mig klar, sen se klart grey´s anatomy avsnittet som jag inte hann se klart igår. Kärlek!

finally I can breathe

Har sovmorgon idag, eller ja bara idag, för jag ska inte vara med på badet. Nu ska ajg ta och göra mig klar sedan går jag till skolan, kärlek!

it's me

Stannade kvar på skolan hela dagen, hade kort dag och jag mår faktiskt bättre. Ska va med Lina ikväll om jag får för mami, kärlek!

Skolfoto

Drar till skolan en snabbis och är med på skolfotot sedan drar jag hem. Mår sämre idag, så hoppas verkligen det blir bättre snart!

We are never ever getting back together.

For hem från skolan, mår sämre än tidigare.. Hatar att vara förkyld. Nu ska jag ta och göra lite läxa, kärlek.

Not over you.

Drar till skolan idag, och jag tar med mig min förkylning. Mår lite bättre iaf, förutom att jag knappt kan prata. Nu ska jag ta och göra mig klar, har sovmorgon idag, så hade tänkt hinna duscha. Kyss!

I´m so sick of u

Är hemma från skolan idag, har blivit jätte förkyld, får se om jag orkar fara till skolan imorgon men jag tror det. Hatar verkligen att vara hemma finns ingenting att göra. Nu ska jag sätta igång en film, kyss.
Jääääättteee gammal bild!

Det är så svårt att förklara hur jag känner, då du inte ens vill lyssna.

I helgen har jag bara varit med kompisar och tagit det lugnt. Ikväll ska jag kanske vara med Pontus, har inte träffat han på huuuur länge som helst, så blir nog jätte bra! Idag har jag sett film och bara chillat. Nu ska jag rensa garderoben och se om det finns nått jag vill sälja. Uppdaterar mer sen, kyss!

RSS 2.0