Finaste låten

 

in loovee


Dagens skratt!

Hahaha åh herre guuud
 

HAHAHA

Kolla denna video, tror jag aldrig skrattat såhär mycket, eller jo.. men se själva!
 

HEEEELG

Livet skulle nog inte bli bättre, eller jo om min infektion i naveln skulle kunna försvinna.. jävla piercing.. Men men det är inte alltid rättvist och det är något vi får leva med! KRing fyra kommer nora hit, vi ska laga middag och snacka om allt som hänt, vi har mycket att ta igen! Senare på kvällen kanske vi ska vara med Oskar å några men vi får se hur det blir med det. Imorgon hade vi tänkt fara och åka slalom, har inte åkt nu i vinter så det var ett bra tag sen sist. Ska även lära nora åka, kommer nog bli ett gott skratt för dagen, nä nu ska jag städa lite. Kärlek till er!♥

Omg... GE MIG!!

Dett är nånting jag MÅSTE inskaffa mig! Helt kär i dessa klädesplagg ♥♥♥
Och väskorna+ skorna ♥♥
 

För alltid du och jag

Dagarna fortsätter mer eller mindre bra, men denna har varit hyfsat bra, förutom att jag typ fått feber igen och att skolan börjat om.. Men annars så är det som det ska!
Ska ta mig en liten promenad till pappa sen och hämta min halsduk som legat där i någon månad! Kärlek!♥

Bio

Sovde hos älsklingen från igår, och idag blev jag bjuden på bio av hans familj, först hade vi en trevlig fika hos honom sen for vi och käka på max och sedan bion. Har varit en grym dag, perfekt avslut på denna helg! Nu ska jag se film och ta en macka eller något sedan sova, blir nog en tidig kväll eftersom det är skola snart! Har då iaf haft världens bästa vinterlov hoppas ni också haft det! Kärlek♥

Navelpiercing

Efter över 1års väntan så blev dagen äätnligen inne! För imorse kring tio så for jag in och tog hål i naveln, med kanyl såklart för det är det bästa! Gjorde lite ont då hon stack in nålen men annars är det helt perfa! Skulle inte kunna vara mer nöjd!
Lovet börjar närma sig sitt slut vilket suger.. Men ikväll ska jag få träffa Joanna som jag inte umgåtts med på typ flera veckor,så vi har en massa att prata om! Kommer bli super trevligt!
Annars då, jo livet rullar på som smort, är galet förkyld skyller det på oskar för han blev förkyld före mig, heheh, jaja nu ska jag fixa till lite saker sedan vänta på att mina föräldrar ska komma hem.
Kärlek till er!♥

RSS 2.0